Prim

“Het verhaal is indringend en zal zeker jongeren aanspreken. (…) De jongeren worden door al deze gebeurtenissen geconfronteerd met intense emoties van verdriet, wanhoop en verraad, waarbij geleidelijk plaats komt voor gevoelens van warmte, vriendschap, eerlijkheid en kracht.”
Pluizer.be


“De lezer zal in een rap tempo door de novelle heen gaan, doordat het verhaal snel wordt verteld. Je stapt meteen midden in het verhaal, wanneer Anna en Prim elkaar voor het eerst ontmoeten. Het verhaal is interessant en de thema’s zijn verrassend voor een jeugdboek, maar op zo’n manier uitgewerkt dat het goed bij de doelgroep past.
Prim is een interessante novelle voor jongeren die zware thema’s niet schuwen.”
Hebban.nl


“Prim behandelt een heel gevoelig en beladen onderwerp. Het boek laat je met meer vragen zitten dan er antwoorden komen, waardoor het echt helemaal onder je huid kruipt.”
Lees-wijzer.be